Hoogslaper steigerhout

Hoogslaper steigerhout

Het is een kinderdroom van vele: een hoogslaper op je slaapkamer. Boven slapen en onderaan ruimte vrij. Steigerhout is een stevige houtsoort voor een hoogslaper!

Wat is een hoogslaper gemaakt uit steigerhout??

Het principe van een hoogslaper is vergelijkbaar met een stapelbed. Daar staan twee éénpersoonsbedden boven elkaar. Bij de hoogslaper steigerhout is er maar één bed, namelijk bovenaan. Het onderste gedeelte is vrij en kan ingericht worden als zithoek, bureauruimte. Een hoogslaper steigerhout is populair bij kinderen en krijg je extra ruimte. Met de hoogslaper steigerhout creëer je een robuuste uitstraling. Steigerhout is afkomstig van een snelgroeiende, vuren, dennen houtsoort. Het is zacht en splintervrij en laat zich makkelijk bewerken. Ideaal om een bed mee te maken. Als afwerkingslaag krijgt dit hout vaak lak, wordt het gebeitst, ingeölied of gewaxed.

Waar aankopen?

Een hoogslaper steigerhout valt in de smaak bij een breed publiek en worden door meubelzaken aangeboden. Vergewis u van de afmetingen die niet altijd standaard zijn. De hoogslaper steigerhout kan gecombineerd worden met bijpassend bureau of kleerkast. Spreek zeker af hoe de hoogslaper geleverd wordt: al dan niet gemonteerd, en de transportkosten bij levering.