Hoogslaper maken

Hoogslaper maken

Wanneer je een beetje slim of handig bent, dan kun je een hoogslaper maken. Zelfs van een gewoon ledikant kan je een hoogslaper maken. Voor een kind is het heerlijk wegdromen, wanneer het kind in een bed kan slapen, die zelf gemaakt is. Een hoogslaper maken is goed te doen, je kan voor een beschrijving goed zoeken op internet.

Bij een bouwmarkt kan je al een werktekening kopen om een hoogslaper maken zelf kan doen.

Het voordeel om een hoogslaper maken te gaan doen, is gewoon dat er meer ruimte wordt gecreëerd in een kleine kamer. De ruimte die bespaart wordt, kan weer goed ingevuld worden door er een bureau onder te zetten, of voor de hele kleine kinderen, een soort van tentje te maken, knots gezellig natuurlijk.

Maar ook de rommel is opgeruimd in zo’n kamertje.

Een tiener vindt het ook heerlijk, maar het moet wel iets lager zijn, want een hoogslaper maken voor tiener, moet wel een beetje aangepast worden, zodat de tiener zich niet bezeerd bij het rechtop zitten. Over het algemeen vinden tieners het hartstikke leuk om een hoogslaper te hebben. Ze kunnen zich heerlijk terugtrekken onder hun bed. Ze zouden een leuk zitbankje neer kunnen zetten.

Veel plezier met het hoogslapen!